maestro production
maestro productions video production english video produksion shqip
video production, music video production, tv commercial production, television commercial production about us contact us
maestro productions home video production animation audio production web design & development projects portfolio
web design and development  

create and online presence

Në ditët e sotme webfaqja është shpesh pika kontaktuese e pare me klientët potencial. Maestro Production dizajnon dhe krijon webfaqe që zgjerojnë shtrirjen e markës tuaj, u përshtaten industrisë tuaj dhe saktësisht pasqyrojnë biznesin tuaj si de qëllimin dhe vizionin e tij.

Ekipi i ekspertëve të produksionit tonë ka dizajnuar dhe krijuar webfaqe nga më të thjeshtat si html broshura deri në më të komplikuarat si CMS (content management system). Ne kemi përvojë në dizajnimin e webfaqeve dhe  zhvillimin e bizneseve të vogla, korporata dhe reklama, qeveri, universitete etj.

Përvoja jonë në dizajnimin e webfaqeve dhe zhvillimin industrial përfshinë këto fusha:

 • shëndet , modë & bukuri
 • shërbime financiare & sigurim
 • qeveri & edukim
 • pronë & ndërtimtari
 • webfaqe zbavitëse & komunitet
 • shërbime tjera

web design

Kompania jonë profesionale për web dizajn arrin dizajnin më të mire të mundshëm si përfundim. Maestro Production mundohet ta njohë biznesin dhe punën tuaj sa më mire. Ne fokusohemi në dizajnin që përputhet me industrinë tuaj dhe kërkesat e përdoruesve. Në fazat fillestare të projektit, ne identifikojmë elemente të rëndësishme të webfaqes sikur:

 • faqe dhe navigacion
 • funksional dhe pamje e lehtë për përdoruesin
 • expozim i përmbajtjes & paleta e ngjyrave

Për market ekzistuese, llogoja dhe identifikimi i kompanisë janë factor kryesor në procesin e dizajnimit të webfaqes. Gjatë punës tone klienti ka mundësinë të sheh pamje të dizajnit dhe planit të projektit si model më i përafërt me pamjen përfundimtare të webfaqes. Rezultati është një design që në konsiderim merr industrinë aktuale të webfaqeve, funksionalitetin dhe përdorimin e lehtë.

web development

Nga webfaqja e aprovuar, Maestro Production krijon një webfaqe standarte me veçori si XHTML dhe CSS. Këto standarte janë me rëndësi për rezultatet përfundimtarë sepse lejojnë që webfaqja të jetë e hapur për krejt audiencën. benifiti i ketyre standarteve është:

 • përputhshmëria me teknologjinë e re
 • i përshtatshëm për kërkim të avancuar
 • menaxhim dhe mirëmbajtje e lehtë
 • downloadim më i shpejtë nga hosti

Maestro Production i teston të gjitha webfaqet për "multiple operating systems" dhe browser të ndryshëm për të siguruar që webfaqja hapet pa problem në të gjitha mënyrat. Mund të shihni webfaqe te kaluara të punuara nga Maestro Production të cilat dhe sot nuk kane asnjë defekt.

web design & development

web design company

maestro production maestro production
maestro production
maestro productionmaestro production abouts us contact us sitemap abouts us contact us sitemap abouts us contact us sitemap

 

maestro productions