Maestro Production - Video Production, Animation, Audio and Web
maestro production
maestro productions video production english video produksion shqip
video production, music video production, tv commercial production, television commercial production about us contact us
maestro productions home video production animation audio production web design & development projects portfolio
maestro menu

XHIRIME HD DHE 4K NË DASMA DHE EVENTE

Maestro Production është e vetmja kompani në Kosovë që dasmën tuaj e xhiron deri me kamera 4K dhe Full HD.

Montazhi final bëhet në studio dhe rezultati do të jetë i mahnitshëm. Të gjitha këto duke ju ofruar çmimet më të ulëta dhe përvojën më të gjatë në rajon.

PSE MAESTRO?

- Xhirime në dasma me Kamera HD apo 4K
- Përvojë mbi 15 vite në Ervopë, SHBA dhe Kanada
- Shërbime ekstra si: krani, dolly, fotografi, etj.
- Konsulltime të drejtpërdrejta me klientin
- Skenar dhe planprogram për tërë mbrëmjen
- Dorëzimi i xhirimeve në HD apo 4K

KONTAKTO DHE REZERVO DASMËN TANI!
NGA KOSOVA: 045 37 37 38
INTERNACIONAL: +377 45 37 37 38

maestro services maestro news
music video production maestro production
animation maestro production
audio production maestro production
web design maestro production

2ZET
This project is one of the biggest project in Kosovo for online use. It is a digital media library selling products in the whole world that includes: music singles, music albums, videos, ringtones, wallpapers etc.

SUPER D3
MAESTRO PRODUCTION created a new character in the advertising section. We worked hard and created the super hero "Super D3" for the mobile company "D3 mobile" in Kosovo. We produced the commercial which you can see in the category PORTFOLIO or video production.

TENDENCA
Our latest project is our classified ads website with free services for people living in Balkan. It is a very fast loading website, modern looking and very user friendly.

STREAM LABS DEALER
From 12 march 2008, Maestro Production is an official dealer for Stream Labs products for Kosova, Albanian And Macedonian.

NEXT TELEVISION
The PROJECT Department has begun working on the entertainment channel "NEXT Television". A project which started on 7 June 2008. First the Channel will broadcast in internet and cable television in Prishtina via the provider KUJTESA and in the end of the year in other cities of Kosova.

KAMBANA
MAESTRO PRODUCTION founded KAMBANA which is a large festival project. It should take part in 2010 and the aim is to be one of the biggest festivals in Balkan area with visitors from all around the worked.

LABEL
MAESTRO PRODUCTION is working in one of the biggest projects in Kosovo in the Art field named LABEL, aim of which is contracting and fully managing artists and Albanian creators.

maestro production work            
d3 mobile maestro production magjia dhe shkenca maestro production 2ZET maestro production tendenca
recent project recent client
2ZET tendenca
next television kambana
maestro clients
maestro social network
maestro production
maestro productionmaestro production abouts us contact us sitemap

 

maestro productions