maestro production
maestro productions video production english video produksion shqip
video production, music video production, tv commercial production, television commercial production about us contact us
maestro productions home video production animation audio production web design & development projects portfolio
audio production  

music production

Maestro Production u ofron këngëtarëve dhe bendeve mundësinë e rezervimit të studios me kohëzgjatje të caktuar dhe pajisjet, inxhinierët teknik dhe prodhuesit. Miksimi dhe masterimi sipas marrëveshjes mund të përfshihet në secilën këngë.

Artistëve i mundësohet inçizimi i zërit në kabina special për vocal, inçizimi i tupanave me tupana elektronik që studioja i posedon si dhe instrumentet si: kitare, bas, sint etj, me procesora të ndryshëm.

Rezervimet për studio bëhen me orë për këngë apo me ditë për tërë albumin.

Albumet e fundit të prodhuara në produksion janë Diadema “Mreti i Fundit” (The last King) dhe Toxin “Revolution”.

radio commercials

Maestro Production ofron edhe krijimin e teksteve për audio reklama, inçizimin e zërit që jep informata, zgjedhjen e muzikës, vendosjen e efekteve special në vendin e duhur dhe në fund miksimin dhe masterimin e gjithë reklamës.

Inxhinierët teknik, skenaristët dhe spikerët kanë afërsi të ngrohtë që i mundëson reklamës të jetë e kënaqshme për klientët. Reklamat do të jenë të gatshme për transmetim në radio, internet dhe media tjera.

synchronization

Maestro Production sinkronizon filmat artistik, filmat dokumentarë, transmetimet, reklamat dhe gjithçka që duhet të përkthehet nga origjinali në gjuhë tjetër. Programet ideale për këtë shërbim ndihmojnë që sinkronizimi të bëhet shpejtë dhe rezultati të mos ketë dallim nga origjinali.

Personat për sinkronizim mund të sigurohen nga klienti, por poashtu edhe nga produksioni jonë me bashkëpunëtorët tanë.

special effects

Zëri është shumë i rëndësishëm për të gjitha mediat, pa marrë parasysh në video spot apo film. Maestro Production ofron një varg të shërbimeve në post produksion për të siguruar që nuk do të zhgënjeheni me kualitetin e zërit. Poshtu kemi mundësinë të punojmë me drejtues të muzikës për zgjidhje më të mira.

High Definition
Pasi çdo gjë tani është në HD, nuk ka arsye pse edhe audio të jetë ndryshe. Ekipi ynë i teknikëve të zërit mund të miksojnë, shtojnë dhe korrektojnë audio aranzhimin tuaj në 96 apo 192 HD, duke siguruar zë të plotë dhe përplasës për publikun tuaj të preferuar.

Dolby Digital
Nuk ka plotësisht asgjë sikur përjetimi i zërit real. Maestro Production mund ta arrijë këtë dëshirë dhe ta realizojë duke përdorur Dolby Digital surround sound encoding. Me 5.1 kanale të audio HD të shpërndarë në publikun tuaj, çka mund të jetë më e afërt?

Mjetet e Duhura
Ne përdorim vetëm platformën prijëse për audio – Pro Tools 8. Me fuqi të pabesueshme, pajime dhe teknikë të specializuar, audio juaj do të drejtohet të mahnit.

audio production

audio studio
maestro production maestro production
maestro production
maestro productionmaestro production abouts us contact us sitemap abouts us contact us sitemap abouts us contact us sitemap

 

maestro productions