maestro production
maestro productions video production english video produksion shqip
video production, music video production, tv commercial production, television commercial production about us contact us
maestro productions home video production animation audio production web design & development projects portfolio
animation  

2D animation

Pa marrë parasysh nëse është hyrje me Adobe Flash, reklamë për erkran të gjërë apo eCard e animuar për t’ia dërguar klientëve tuaj, punëtorët tanë me përvojë për animacione mund të krijojnë art digjital profesional që u përshtatet klientëve tuaj.

3D animation

Pa marrë parasysh nëse kërkoni fotografi 3D reale për projektin tuaj apo diçka më abstrakte, skulpturat e kompjuterizuara 3D hapin rrugë për të krijuar çfarëdo që syri juaj sheh apo çfarëdo që dëshironi – me imagjinatën tonë (apo tuajën) që është kufiri I vetëm.

Kombinimi i këtyre fotove reale si VRay, që imiton dritën reale – dhe grafika CG mund të bëhen pjesë thelbësore dhe të rëndvsishme të projektit tuaj. Aftësitë tona për modele 3D të animuara poashtu mund të përdoren edhe si pjesë e projekteve më të mëdha duke I bashkangjitur tekniken e grafikës lëvizëse, mund të kompresohen dhe të transmetohen nga webfaqja duke përdorur aftësite tona flash, apo të komponuara me xhirimet reale.

Efektet prapashtesë dhe imitimi i lëvizjeve fizike reale janë pjesë e veglave moderne të artistëve 3D dhe softwari jonë është pjesë e kësaj. Pa marrë parasysh nëse kërkoni ujë, tym, zjarr, copëza apo çfarëdo kombinimi, ne mund t’ju ofrojmë zgjidhje efektive dhe reale.

animation company

3d animation

  web design & development
  joomla development
  content management system
  domain & web hosting
maestro productions  

 

 

maestro production maestro production
maestro production
maestro productionmaestro production abouts us contact us sitemap abouts us contact us sitemap abouts us contact us sitemap

 

maestro productions