maestro production
maestro productions video production english video produksion shqip
video production, music video production, tv commercial production, television commercial production about us contact us
maestro productions home video production animation audio production web design & development projects portfolio
animation  

motion graphics

Shërbimet tona motion graphic ndërthuren me komponente të ndryshme të dizajnit, nga xhirimet reale, elementet 3D, elementet e grafikës 2D dhe efekteve special, duke kombinuar të gjitha këto shtresa të ndryshme në një për të krijuar një formë të dizajnit grafik lëvizës. Këto mund të përdoren me efekt për video të ndryshme si reklammim i produkteve apo markës. Procesi i grafikës lëvizëse zakonisht përdoret në mes editimit dhe 3D-së prandaj rezultati animus shpesh referohet si 2.5D.

Ne përdorim After Effects dhe suitën e 2D & 3D programeve për të krijuar pamje lëvizëse që ndihmojnë reklamimin, shitjen  apo kuptimin e produktit tuaj me shumë kreativitet dhe efekt pozitiv.

motion graphics

animation

  web design & development
  joomla development
  content management system
  domain & web hosting
maestro productions  

 

maestro production maestro production
maestro production
maestro productionmaestro production abouts us contact us sitemap abouts us contact us sitemap abouts us contact us sitemap abouts us contact us sitemap

 

maestro productions