Maestro Production - Xhirime në Dasma HD dhe 4K
maestro production
maestro productions video production english video produksion shqip
video production, music video production, tv commercial production, television commercial production about us contact us
maestro productions home video production animation audio production web design & development projects portfolio
maestro menu

XHIRIME HD DHE 4K NË DASMA DHE EVENTE

Maestro Production është e vetmja kompani në Kosovë që dasmën tuaj e xhiron deri me kamera 4K dhe Full HD.

Montazhi final bëhet në studio dhe rezultati do të jetë i mahnitshëm. Të gjitha këto duke ju ofruar çmimet më të ulëta dhe përvojën më të gjatë në rajon.

PSE MAESTRO?

- Xhirime në dasma me Kamera HD apo 4K
- Përvojë mbi 15 vite në Ervopë, SHBA dhe Kanada
- Shërbime ekstra si: krani, dolly, fotografi, etj.
- Konsulltime të drejtpërdrejta me klientin
- Skenar dhe planprogram për tërë mbrëmjen
- Dorëzimi i xhirimeve në HD apo 4K

KONTAKTO DHE REZERVO DASMËN TANI!
NGA KOSOVA: 045 37 37 38
INTERNACIONAL: +377 45 37 37 38

maestro services maestro news
music video production maestro production
animation maestro production
audio production maestro production
web design maestro production

2ZET
Ky është një nga projektet më të mëdha në Kosovë për përdorim online. Është library digjitale që shet produkte në gjithë botën që përfshinë: këngë single, albume muzikore, video spote, ringtone, wallpaper etj.

SUPER D3
MAESTRO PRODUCTION ka krijuar një karakter të ri në sektorin e marketingut. Kemi punuar shumë dhe krijuam një super hero “Super D3” për kompaninë telefonike “D3 mobile” në Kosovë. Ne kemi prodhuar reklamën që mund ta shihni në kategorinë PORTFOLIO apo video produksion.

TENDENCA
Projekti ynë i fundit është webfaqja e klasifikuar për shpallje me shërbime pa pagesë për njerëzit në Ballkan. Është webfaqe e shpejtë, me pamje moderne dhe  e lehtë për përdorim.

PËRFAQËSUES I STREAM LABS
Nga 12 marsi 2008, Maestro Production është përfaqësues zyrtar për produktet Stream Labs për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.

NEXT TELEVISION
Departamenti I PROJEKTEVE ka filluar të punojë në kanalin zbavitës “NEXT Television”. Projekti ky I cili ka filluar me 7 qershor 2008. Në fillim kanali është transmetuar në internet dhe televizion kabllor në Prishtinë nga KUJTESA dhe deri në fund të vitit vazhdoi të transmetohet edhe në qytetet tjera të Kosovës.

KAMBANA
Maestro Production e themeloi Kambanën që është një projekt I madh dhe festival e gjerë. Do të duhej të fillojë në 2010 dhe qëllimi është të bëhet një nga festivalet më të mëdha në rrethin e Ballkanit me vizitorë nga gjithë bota.

LABEL
Maestro Production është duke punuar në një nga projektet më të mëdha në Kosovë në fushën e artit të quajtur LABEL, qellimi I të cilit është kontraktimi dhe mnaxhimi i plotë i artistëve dhe krijuesve shqiptarë.

maestro production work            
d3 mobile maestro production magjia dhe shkenca maestro production 2ZET maestro production tendenca
recent project recent client
2ZET tendenca
next television kambana
maestro clients
maestro social network
maestro production
maestro productionmaestro production abouts us contact us sitemap

 

maestro productions